سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زندگی خوب

مهاجرت می‌تواند مانند وارد شدن به اتاقی تاریک و ناآشنا ‌باشد. احتمالا روزهای اول احساس می‌کنید که در سرزمینی دور افتاده و ناشناخته هستید، جایی که کسی زبان شما را متوجه نمیشود و برای ارتباط برقرار کردن باید انرژی مازاد خرج کنید اما با گذر زمان چشمان شما به تاریکی عادت کرده و قادر خواهید بود محیط اطراف خود را شناسایی کنید.

در این زمان آرامش بیشتری می‌یابید و ذهن شما این اجازه را می‌دهد که به جستجو بپردازید؛ کسی چه میداند شاید چراغ قوه‌ای در آن اتاق تاریک انتظار شما را بِکِشد!

ابهام موضوعی است که از ابتدای خلقت، روان انسان‌ها را آزار داده و بذر جستجوگری را درون آن‌ها پرورش داده است؛ به طوری که ترس عمیق از ناشناخته‌ها باعث شد تا انسان‌ها برای رسیدن به آگاهی و شناخت نسبی از آنچه که احتمالا اتفاق خواهد افتاد تلاش کنند.

شاید پیشرفت‌های علمی، اقتصادی، هوافضا و … را مدیون همین ترس از ابهام باشیم اما با تمام این اوصاف همچنان نگرانی مرموز نسبت به ابهامات همواره در لایه‌های پنهان روان، خودنمایی می‌کند و مهاجرت یعنی قرار گرفتن در محیطی سرشار از ابهام!

برخی افراد تصور می‌کنند مهاجرت به سادگیِ برداشتن سوزن از روی نقشه و قرار دادن آن بر نقطه‌ای دیگر از این کر? خاکی است، جایی که زندگی خیال انگیزِ داستان شاه و پریان در نهایت محقق می‌شود.

اگر با چنین ذهنیتی و بدون نگاهی شفاف نسبت به دشواری‌های مسیر، قصد مهاجرت دارید بهتر است فعلا چمدان‌های خود را کنار گذاشته و به خواندن ادامه دهید.

مهاجرت و دلتنگی

مهاجرت و دلتنگی این روزها گلوی همه ی کسانی که نه از سر اختیار بلکه از سر اجبار آنرا انتخاب کرده اند را فشرده است. بسیاری از افراد به امید ساختن زندگی بهتر به جایی آن طرف تر از جغرافیای مادری کوچ می‌کنند.

اما مهاجرت همه ماجرا نیست، دلتنگی مهاجرت، افسردگی بعد از مهاجرت و از همه سخت‌تر دوری از خانواده، بهای سخت و سنگینی است که این افراد باید بپردازند.

اگر شما هم به تازگی مهاجرت کرده‌اید و یا قصدش را دارید باید بدانید که افسردگی بعد از مهاجرت از موارد رایجی است که ممکن است با آن دست به گریبان شوید.

فرقی ندارد که از شهری به شهر دیگر و یا از کشوری به کشور دیگر کوچ کنید به هر حال تجربه زندگی در یک جای جدید با مردمان و فرهنگ نو معضلاتی را به همراه خواهد داشت که خوشبختانه قابل کنترل و درمان هستند.

مهاجرت و دلتنگی طبیعی است. فکر نکنید که به یک بیماری لاعلاج مبتلا شده‌اید. اصطلاح homesick را بخاطر بسپارید تقریباً تمام کسانی که مهاجرت را تجربه می‌کنند به این حالت دچار می‌شوند.

  •  افسردگی مهاجرت و دلتنگی خیلی پایدار نیست و معمولاً پس از 6 ماه تا یکسال برطرف می‌شود. اما راه‌هایی برای کاهش و غلبه سریع‌تر بر آن وجود دارد.
  • درک این واقعیت که شما وارد مرحله جدیدی از زندگی شده‌اید و توانایی کنترل اوضاع را دارید به شما کمک می کند تا از این مرحله زندگی تان بسلامت عبور کنید
  • دلتنگی تان را ابراز کنید زیرا پنهان کردن آن انرژی مضاعفی از شما می‌گیرد. سعی کنید در موردش صحبت کنید و حتی از کمک‌های یک مشاور بهره ببرید.بسیاری از روانشناسان داخل ایران هستند که می توانند شرایط مشاوره تلفنی را برایتان محیا کنند و در طول مرحله دلتنگی و افسردگی شما را راهنمایی کنند.
  • مقاله بدترین نوع افسردگی را مطالعه کنید